Report Abuse | Email this Ad    Bookmark and Share Share
Post# A728130

Tips och Tricks på hur du kan förbättra din Online Dejting - Kärlekonline

Posted on: Friday, 21 April, 2017  00:58
Expires On: Sunday, 30 July, 2017  00:58
Reply to: (Use contact form below)
1: (Not Provided)
 

Det viktigaste för att lyckas med sin online dejting är att fylla i så mycket som möjligt på sin profilsida. Men även om du har lagt upp foton, svarat på frågor och skrivit en presentation så finns det andra viktiga steg som kan förbättra din online dejting. Undersökningar har visat att du kan göra dig själv mer attraktiv och få mer respons från andra genom att göra regelbundna uppdateringar och ändringar i din profil. Nedan följer några trick som har funkat för andra medlemmar.

Ett starkt första intryck

Se till att göra ett bra och starkt första intryck. Om du exempelvis har varit på semester kan du skriva om de roliga saker du upplevt. Genom att beskriva hur du kände när du upplevde dem kan andra få en tydligare bild av dig, och om hur de kan passa in i ditt liv.

Profilbilden

Profilbilden är en av de absolut viktigaste sakerna för att fånga andra medlemmars intresse. Andra vill kunna se dig för att bilda sig en uppfattning om ifall de ska utforska din profil mer eller inte. Många går miste om potentiella dejter för att de inte lagt ner tid på sin profilbild. Om man har skrivit ett meddelande till någon som fått en stor mängd meddelanden är risken stor att meddelandet aldrig kommer bli läst om man själv ej har någon profilbild.

Intressant profil

Det är alltid viktig att vara ärlig och att inte måla upp en bild som inte stämmer överens med verkligheten. Forskning visar att det låter mer ärligt om du uttrycker dig själv på ett lättsamt och öppenhjärtigt sätt. Din profil bör inte låta för formell eller skrytsam: det är inte ett CV du skriver! Var istället lättsam och realistisk, ärlighet varar längst. Att visa sig sårbar och öppna upp om sig själv är ofta eftertraktat.

Det viktiga första meddelandet I det första meddelandet är det viktigt att du beskriver, vem du är och vad du söker hos en partner. Att

Det viktiga första meddelandet I det första meddelandet är det viktigt att du beskriver, vem du är, dina mål och vad du söker hos en partner. Ett bra exempel; att ge komplimanger till en vacker kvinna brukar inte ha så stor effekt. Att retas rekommenderas inte om personen verkar ha ett dåligt självförtroende. Män som skriver till kvinnor måste undvika att vara väldigt flörtiga. Det bör inte heller finnas sexuella undertoner i meddelandet.

Bläddra mellan tusentals medlemmar och finn din kärlek online redan idag. Besök på - https://www.kärlekonline.se/signup.php »

Om du har några frågorär du välkommen att kontakta Kärlek Online dejting. Vi på Kundtjänst försöker svara på alla frågor så fort som möjligt, oftast inom 24h Besök på - https://www.kärlekonline.se/kontakta-oss/ »It is ok to contact this poster with commercial interests.

Bookmark and Share Share
24 hits


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:
The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *
Enter the code shown above into this textbox
 
   Copyright 2012 BestFreeAds.com. All rights reserved. Disclaimer